hårförlängning-solna-kvalitet-äkta-hår-centrum

Hårförlängning

Vill du förlänga håret, eller kanske bara göra det en aning fylligare? Hos oss på Samy’s Dam Lounge i Solna erbjuder vi flera typer av hårförlängningar beroende på vad du önskar.

Boka en hårförlängning på vår frisörsalong nära Solna centrum

En hårförlängning kan vara ett enkelt sätt att skapa den frisyr du önskar i det fall du inte orkar vänta på att ditt egna hår ska växa ut till en viss längd. Det kan också vara ett alternativ när ditt hår känns för tunt.

Våra frisörer på salongen har många års erfarenhet av att arbeta med hårförlängningar med äkta löshår. Vi använder oss enbart av produkter och verktyg som håller en hög kvalitet och som bidrar till ett resultat som ser naturligt ut.

Hårförlängning av äkta löshår som håller länge

I våra hårförlängningar är vi noga med att enbart arbeta med äkta löshår av hög kvalitet. Håret finns i många nyanser och i våra behandlingar är det vanligt förekommande att vi mixar fler färger för ett naturligare resultat.

hårförlängning-solna-kvalitet-äkta-hår-centrum

Hårförlängning i Solna centrum till ett konkurrenskraftigt pris

Vi erbjuder hårförlängningar av olika löshår och metoder. Priset varierar beroende på hur många slingor du önskar att vi sätter i eller om du bokar behandling med tape on baseras priset på hur många gram hår vi sätter in. Om du är osäker på vad som passar dig bäst är du välkommen att höra av dig till oss så ger vi dig gärna våra rekommendationer.

Vi erbjuder alltid en inledande konsultation med dig innan vi påbörjar din hårförlängning. Välkommen att boka tid online!